Over ons

Renovatieprojecten werken we liefst woonklaar af. Zo vermijden we de stress bij onze klanten door niet over te stappen naar andere aannemers en bouwbedrijven. We ontzorgen u volledig als opdrachtgever. U heeft slechts 1 aanspreekpunt en wij werken samen met onze partners om de werkzaamheden tot de perfectie uit te voeren.

01
Betrouwbaar

Klantgerichtheid, duidelijke communicatie, transparentie en focus op verbeteringen zijn de pijlers van ons managementsysteem.

02
Flexibel

Bouwen is een creatief proces dat ideëen stimuleert. Gedurende de werkzaamheden letten wij op de wensen van onze klant en doen wij ons best om zijn ideëen in daad om te zetten.

02
Scherpe Prijzen

Tijdens het bouwproces garanderen we een permanente werfopvolging met aandacht voor detail, timing en budget. Onze prijzen zijn steeds correct, gedetailleerd en transparent naar de klant toe.

04
Fair Trade

We zorgen voor de wensen van onze klanten maar tegerlijkertijd ook voor onze medewerkers. Onze onderneming hecht veel waarde aan de sociale zekerheid en een correcte betaling van onze medewerkers onafhankelijk van hun herkomst.